sparkle
Wanna pull an all nighter And get into something we'll never forget. Wanna stay up and party The weekend away and not know when to quit. Wanna drive in the night to the end of the earth And go over the edge. Wanna wake up with you And say baby let's do it all over again.

ONE TWO
THREE FOUR
Archvum - 2019. augusztus

2019/08/15

katyvasz s haul

Kicsit régóta már (((((megint))))), de tegnap utaztam hazta a szüleimmtl vissza az albérletbe és annyira szégyellem magam egyébként, mert ezer éve nem voltam otthon. ((((amúgy bocsi ha vannak irásbeli hibák meg hülyén fogalmazok, elfelejtettem magyarul szerintem)))))

De visszatérve a témára, azt hiszem tavasszal voltam utoljára otthon és már nagyon hiányozott a családom meg úgy az egész minden ami otthon van. Most úgy érzem, hogy kicsit sikerült feltöltdnöm, viszont a jövben mindenképp szeretnék sokkal többször hazajutni. Bár mivel most sszel fogok államvizsgázni nem tudom mennyire leszek beszámítható állapotban. (((szerintem 10 percenként járok majd cigizni és bor lesz készítve az ágyam mellé jk)
Akármennyire is imádom az szt, már most gyomorgörcsöm van ha rágondolok. Ráadásul egyik barátnm szeretné ha közös albérletbe mennénk, és elre látom, hogy ez majd egy plusz világi nagy szenvedés lesz ami majd így megsokszorozza a fantasztikus idegállapotomat. 

Mindegy igazából nem is szeretnék gondolni még ezekre, de ha eszembe is jut ((mint most)) akkor igyekszem minden ilyen gondolatom elhesegetni és arra koncentrálni, hogy kihasználjam ezt a maradék két hetet a nyárból. (dejó)

Egyébként én nagyon nagyon odafigyelek az arcápolásra és rengeteg dél-koreai terméket használok. (ps: csak dél-korai termékeket használok) Egyrészt azért mert nagyok sok stressz és munkám során ((((és nem szeretnék úgy kinézni mint valami hetvenéves más most)))) másfell pedig tök jó érzés ha az ember foglalkozik magával kicsit. I wish I wasn't such a narcissist I wish I didn't really kiss The mirror when I'm on my own. Pótolnom kellett pár olyan dolgot ami kifogyott vagy pedig az idjárás miatt nem lett volna célszer használni. Guess I just felsorolom ket mert már így is egy hatalmas katyvasz ez az egész bejegyzés. 

COSRX AHA szérum • imádom, viszont nyáron nem célszer használni mert hámlasztó hatása van és kombóban az ers nyári napsütéssel sajnos lehet, hogy nem maradna arcom, amire kenhetném, mivel télen vagy sszel is úgy ajánlott használni, hogy a fényvédt kenünk az arcunkra használat után. tavasszal sajnos elfogyott és most az essebb napokon szeretném újra használni. 

Missha Near skin olajos arclemosó • igazából egy kakukktojás mert t még soha nem próbáltam, viszont nagyon jókat írtak róla és az eredeti olajos arclemosó amit szerettem volna sajnos lefogyott és nem volt kedvem 1 hónapot várni rá, hogy megérkezzen yesstyle-ról, szóval erre esett a választásom. Tegnap próbáltam elször, szerencsére nem szárította ki a brm, és eszméletlen kellemes illata van. 

COSRX aloés fényvéd • az örök fényvédm, párat próbáltam ezeltt de semmi sem volt olyan jó mint ez. Egyrészt nem fehérít ki, egészsgesnek érzést ad a brmnek és nagyon jól véd. Ráadásul egy tubussal simán elég 3 hónapig ami figyelembe véve, hogy én használom nagyon nagy szám. 

Szeinrtem most viszont desperately rendelek egy pizzát mert konkrétan egész nap turórudin és kinder tejszeleten éltem. Meg kávén

balról jobbra • COSRX AHA serum • Missha Near Skin olajos arclemosó • COSRX Aloeverás nyugtató fényvéd

Elejre | jabbak | Rgebbiek | Vgre |