sparkle
Wanna pull an all nighter And get into something we'll never forget. Wanna stay up and party The weekend away and not know when to quit. Wanna drive in the night to the end of the earth And go over the edge. Wanna wake up with you And say baby let's do it all over again.

ONE TWO
THREE FOUR
Archívum - 2020. április

2020/04/28

Biztos vagyok benne, hogy elképesztően ijesztő lehet így valakinek végignéznie a bejegyzések címét, ráadásul pláne nem olvasóbarát, hogy így minden cím körülbelül egy hónapra az előzőre van, és igazából ha elindul a blog, akkor át is írhatnám, de valahogy így érzem magam őszintének.
Fogalmas sincs, hogy erről a korábban írtam e, de régen sokkal konzisztenseb voltam bejegyzés írás terén, holott körülbelül nem is történt velem semmi :D Mármint tényleg. (és visszatért az egyetlen dolog amitől agyfaszt kapok, hogy sose tudom, hogy ha beírok egy hangulatjelet most elé kell pont, vagy mögé, bár bárhol hülyén néz ki szerintem, úgyhogy inkább nem is írok sehova *életem* )

A koronavírus pozitív hatásairól gondolkodtam magamra nézve, ha már mindenki ezt teszi, és rájöttem, hogy tényleg bármilyen rossz legyen is a helyzet, legalább helyreállt az étkezésem és végre így rászoktattam magam, hogy egyek valamit, mivel eddig körülbelül egyszer ettem egy nap, aztán azt hiszem az nem valami egészséges. Ráadásul próbálom mindezt egészségesen csinálni, a chipset és a csokit sikerült gyümölcsökre cserélnem. És azt hiszem mostmár probléma nélkül megfőzök bármilyen ilyen knorros gyors tésztát. (tudom ehhez nem kell nagy tehetség, de ha engem veszünk figyelembe akkor ez egy mérföldkő az életemben, lol)

.

.

.

(Vajon az egyetem mikor küldi már ki végre a diplomámat? :D)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |