sparkle
Wanna pull an all nighter And get into something we'll never forget. Wanna stay up and party The weekend away and not know when to quit. Wanna drive in the night to the end of the earth And go over the edge. Wanna wake up with you And say baby let's do it all over again.

ONE TWO
THREE FOUR

lol

november 27., 2020

Nem tudom vannak e más szerkesztők, bloggerek akiknek feltűnik, hogy amit gportálos számláló ír az bullshit. I mean elképzelhetetlennek tartom, hogy a blogomon amin több mint egy hónapja nem volt normális bejegyzés napi átlag 60 körüli megjelenítés legyen az elmúlt 2 hétben. Also mivel kiváncsi voltam elkezdtem kutagodni és ilyeneket találtam például, hogy 100 feletti átlagmegjelenítés egy olyan blogon amin körülbelül 5 éve nem volt új bejegyzés. Azon gondolkodom, hogy miféle hiba okozhatja ezt. 

A kinézettel még mindig nem vagyok kibékülve. És úgy érzemm addig nem fogok tudni elkezdeni normálisan blogolni amíg nem érem el azt amit látni szeretnék. Nem tudom. Az az igazság, hogy mostanában nagyon nehéz inspirálódni így kinézet terén, mert körülbelül van 5 blog aki aktív és tetszik, a többi pedig mind ilyen fancy divatblog vagy nem is tudom. Én mindenképp egy ilyen """lo-fi""" dolgot szeretnék alkotni.

De visszatérve az életemre. uh. Unalmas. És szeretnék szerelmes lenni. Amikor csak az ágyban hülyeségekről beszélgettek hajnal kettőig. Vagy amikor egy szót sem szóltok csak eljátszadozol a hajával. Vagy amikor elmesél valami olyat amit egyáltalán nem vártál tőle. Nehéz érzések ezek.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.