sparkle
Wanna pull an all nighter And get into something we'll never forget. Wanna stay up and party The weekend away and not know when to quit. Wanna drive in the night to the end of the earth And go over the edge. Wanna wake up with you And say baby let's do it all over again.

ONE TWO
THREE FOUR

vasárnap, január 3., 2021

vasárnap, január 3., 2021

Nem tudom sírjak vagy nevessek. Minden egyes billentyűlenyomásával messzebb kerülök a valóságtól. 

Mit szeretnék 2021-tól? Elsőroban függetlenséget. Ne érts félre, független vagyok már egy jó ideje. Ez alatt azt értem, hogy több mint egy éve nem élek a szüleimmel, együtt élünk egy  lakásban élünk egy barátnőmmel. Így megoszlanak a költségek és ez sokat könnyít. Viszont épp ezzel van problémám. Szeretnék egyedül élni. Teljesen. De nem érzem azt, hogy képes lennék rá. Éppen ezért ebben az évben ezt szeretném elérni. És muszáj is lesz. Hiszen tavasszal összeköltöznek a barátjával, én pedig itt maradok. Vagy máshol. De igazából nem is azon van a hangsúl, hogy hol. Kicsit összeszorul a gyomrom ha erre gondolok és félelemmel nézek előre, de ez valahol természetes is szerintem. 

A másik dolog pedig amit szeretnék ebben az évben (végre) megélni, az a Szerelem. 

.

.

.

Ezt a gifet pedig itt hagyom, hogy hátha feldobja a napodat.

 

friyaay, december 18., 2020

péntek, december 18., 2020

i just wanted you to know that i like u

lol

november 27., 2020

Nem tudom vannak e más szerkesztők, bloggerek akiknek feltűnik, hogy amit gportálos számláló ír az bullshit. I mean elképzelhetetlennek tartom, hogy a blogomon amin több mint egy hónapja nem volt normális bejegyzés napi átlag 60 körüli megjelenítés legyen az elmúlt 2 hétben. Also mivel kiváncsi voltam elkezdtem kutagodni és ilyeneket találtam például, hogy 100 feletti átlagmegjelenítés egy olyan blogon amin körülbelül 5 éve nem volt új bejegyzés. Azon gondolkodom, hogy miféle hiba okozhatja ezt. 

A kinézettel még mindig nem vagyok kibékülve. És úgy érzemm addig nem fogok tudni elkezdeni normálisan blogolni amíg nem érem el azt amit látni szeretnék. Nem tudom. Az az igazság, hogy mostanában nagyon nehéz inspirálódni így kinézet terén, mert körülbelül van 5 blog aki aktív és tetszik, a többi pedig mind ilyen fancy divatblog vagy nem is tudom. Én mindenképp egy ilyen """lo-fi""" dolgot szeretnék alkotni.

De visszatérve az életemre. uh. Unalmas. És szeretnék szerelmes lenni. Amikor csak az ágyban hülyeségekről beszélgettek hajnal kettőig. Vagy amikor egy szót sem szóltok csak eljátszadozol a hajával. Vagy amikor elmesél valami olyat amit egyáltalán nem vártál tőle. Nehéz érzések ezek.

életjel

november 19., 2020

élek csak ki kell találnom még mit szeretnék

holi-holiday

augusztus 17., 2020

Elöször is végre végre végre végre! :D El sem hiszem, hogy egy hét szenvedés után ki tud nyitni a blog. 

És véééégre, szabadságon vagyok. Egyik barátnőmhöz utazok majd Siófokra, és bár már kétszer voltam a nyáron mindkét alkalomkor hihetetlen rossz idő volt és nem tudtunk strandolni. De most nagyon nagyon reménykedem benne, hogy nem fog elromlani az idő, és lesz lehetőségünk kicsit a parton lenni, ha már ott vagyok. :D Erre vágyom már kb június óta. 

Aztán, 100 telefonhívás után végre megszereztem a diplomám. Valójában már februárban a kezemben kellett volna tartsam, csak voltam olyan lusta, hogy nem mentem el a diplomaátadóra (shame on me) és aztán meg addig húztam halasztottam a dolgokat, hogy bejött ez a járványhelyzet, aztán teljesen lefoglalt az, hogy túl éljem valahogy. Pár hete felhívtam az egyetemet, hogy mégis hol jár a diplomám és körülbelül 100 átkapcsolás után (mert mindenki akit kerestem és akihez kapcsoltak azt mondta, hogy nem az ő hatásköre (((bár nem is számítottam másra)))) be tudtam menni. Aztán ott a titkárnő végtelen aranyos volt, (((jó mondjuk nekünk körülbelül történelmünk van együtt haha))) külön odajött, hogy gratuláljon, aztán mikor mentem el csak így lazán odamondta nekem, hogy ""puszi édes"". Sírtam.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |