sparkle
Wanna pull an all nighter And get into something we'll never forget. Wanna stay up and party The weekend away and not know when to quit. Wanna drive in the night to the end of the earth And go over the edge. Wanna wake up with you And say baby let's do it all over again.

ONE TWO
THREE FOUR

vasárnap, január 3., 2021

vasárnap, január 3., 2021

Nem tudom sírjak vagy nevessek. Minden egyes billentyűlenyomásával messzebb kerülök a valóságtól. 

Mit szeretnék 2021-tól? Elsőroban függetlenséget. Ne érts félre, független vagyok már egy jó ideje. Ez alatt azt értem, hogy több mint egy éve nem élek a szüleimmel, együtt élünk egy  lakásban élünk egy barátnőmmel. Így megoszlanak a költségek és ez sokat könnyít. Viszont épp ezzel van problémám. Szeretnék egyedül élni. Teljesen. De nem érzem azt, hogy képes lennék rá. Éppen ezért ebben az évben ezt szeretném elérni. És muszáj is lesz. Hiszen tavasszal összeköltöznek a barátjával, én pedig itt maradok. Vagy máshol. De igazából nem is azon van a hangsúl, hogy hol. Kicsit összeszorul a gyomrom ha erre gondolok és félelemmel nézek előre, de ez valahol természetes is szerintem. 

A másik dolog pedig amit szeretnék ebben az évben (végre) megélni, az a Szerelem. 

.

.

.

Ezt a gifet pedig itt hagyom, hogy hátha feldobja a napodat.

 

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2021.01.19. 18:18
Kikerazva
Na király az oldalad, enyemrol mi a velemenyed? //gtas.gportal.hu/
Idézet
2021.01.03. 15:38
Ninaa

Sok sikert a céljaid elérésében. Az egyedüllét engem is megijesztene (és nem csak azért, mert rengeteg horrort nézek). Viszont megszokható és talán egyszerűbb is barátnőm találni. Amihez szintén sok sikert kívánok. Mostanában mintha nehezebb lenne a szerelmet megtalálni O.o

A gifet köszi, cuki! ♥ :D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások